Heling seksualiteit – video cursus

‘Ik heb denk dat ik wel 10 min voor me uit heb zitten staren, vol verwondering..
ik voelde me zo vrij… zo warm……. (zie testimonial onderaan)’

God eert jou in jouw man/vrouw zijn en Hij heeft jou seksuele gevoelens en verlangens gegeven omdat jij geschapen bent naar Zijn beeld en gelijkenis! Die gevoelens en verlangens mogen er dus helemaal zijn. Het is normaal en goed! God zag dat het goed was. Ook als je single bent, heb je nog steeds gevoelens en verlangens. En dat is oke en helemaal de bedoeling.
Seksualiteit is veel meer dan vrijen. Het omvat beleving van je lichaam, intimiteit, verbinden, genieten, verlangen, verbinding met je gevoelens, aanraking, knuffelen, enz.
Gezonde beleving van je eigen seksualiteit geeft je vreugdevolle levensenergie. Schuld, schaamte en verdringing rooft veel levensvreugde weg.

Genezing en herstel van verslaving, seksuele blokkades.
Van worsteling met seksualiteit tot genieten van seksualiteit als geschenk van God.
Voor alleenstaande mensen en voor gehuwden.
Seksualiteit is een geschenk van God aan alle mensen.

Seksualiteit is onderdeel van je identiteit als man en vrouw en is daarom belangrijk om dit belangrijk gebied in je leven te omarmen als geschenk van God. Het is verbonden met levenskracht/vreugde, creativiteit, genieten en aangaan van diepgaande relaties. Onze eigen seksualiteit staat los van het hebben van een seksuele relatie. Ook als je geen seksuele relatie hebt ben je nog steeds een seksueel wezen. Je krijgt dagelijks te maken met je seksuele energie die God je heeft gegeven. Het is een innerlijke drive van waaruit we veel beslissingen maken in ons leven. Dat kunnen verkeerde beslissingen zijn als het egocentrisch, pervers op lust en begeerte gerichte beslissingen zijn. Maar dat kunnen ook mooie, zuivere op liefde gebaseerde beslissingen zijn als we deze seksuele energie leren gebruiken als scheppende kracht samen met God.

De cursus bestaat uit helder onderwijs op een niet dogmatische wijze waarbij het onderwerp seksualiteit op een positieve wijze wordt benaderd en er mag zijn voor iedereen.

Aan de hand van een helende weg die ik persoonlijk met Jezus heb mogen gaan op het gebied van omgaan met mijn eigen seksualiteit mag ik nu mensen helpen op weg naar vrijheid en heling op het gebied van beschadiging en verslaving en worsteling met het thema seksualiteit.

De volgende onderwerpen worden behandeld in 10 video’s. Hiervan zijn een aantal ingesproken gebeden die je mee kunt bidden indien van toepassing.

  1. Inleiding tot de seksualiteit. Ontstaan en doel van de seksualiteit. God heeft het bedacht.
  2. Leren in een liefdevolle verbinding met je eigen lichaam te komen als tempel van de Heilige Geest.
  3. Zelfbevrediging zonde of zegen? Hoe ga je daar mee om?
  4. Genezing, bevrijding en herstel van ongezonde seksuele zielsbanden (ontstaan door eerdere seksuele contacten)
  5. Gebed genezing en verbreking ongezonde seksuele zielsbanden
  6. Gebed voor vergeving, genezing en bevrijding seksuele onreinheid
  7. Gebed voor seksverslaving
  8. Gebed voor ex-partners
  9. Gebed bij seksueel misbruik
  10. Het kanaliseren van de seksuele energie tot een scheppende vreugdevolle kracht tot eer van God.

Je kunt deze cursus bestaande uit 10 video’s op twee verschillende wijze aanschaffen.
Je kunt de cursus los aanschaffen.
De prijs is dan € 55,-
Je krijgt dan toegang tot een afgeschermde site via login codes. Daar kun je via het menu cursussen de cursus over seksualiteit volgen.

Je kunt ook lid worden van de ledensite voor € 9,95 per maand. Je krijgt dan toegang tot veel meer video’s, lezingen, cursussen en de 52 delige jaartraining.
Het lidmaatschap is per maand opzegbaar.
Als lid krijg je een korting van 50% op deze cursus!
Ben je al lid. Dan kun je de kortingscode ophalen via onderstaande link en deze invullen tijdens het bestelproces via bovenstaande knop.
Kortingscode
Mocht je na een maand opzeggen dan ben je nog steeds goedkoper uit.
Voor meer informatie over de ledensite klik op onderstaande knop.

 

Testimonial cursist

Onlangs heb ik een cursus van u online besteld. Ik heb namelijk een zwaar verleden achter de rug gehad. Ik ben misbruikt op seksueel gebied.
Ik schrok vanwege het feit dat geslachtsgemeenschap heel veel gevolgen heeft.. op geestelijk gebied, ondanks dat het niet wederzijds was.. ik heb enkel en alleen pijn en een verscheurd hart gevoeld op dat moment.
Uw filmpjes nam ik zeer serieus en ik bad mee.. ook liet ik voor mezelf bidden door het filmpje. En ik geloof dat er iets wonderlijks heeft plaatsgevonden..
ik geloof dat nu mijn geestelijke verbinding die ik had met hem, nu verbroken is.. en ik geloof dat wat in mij was ook weg is van mij.. tijdens het bidden merkte ik dat m’n lichaam gaandeweg steeds meer verkrampte. Ik krampte helemaal in elkaar tot de zin kwam: in de naam van Jezus gebied ik je, om weg te gaan.. m’n lichaam werd weer rustig.. ik voelde een warmte stromen door mij heen.
Ik heb denk dat ik wel 10 min voor me uit heb zitten staren, vol verwondering..
ik voelde me zo vrij… zo warm, geen enkele schuldgevoelens meer.. geen enkele gedachte kon me raken.. en tot op de dag van vandaag raakt mij niks en ben ik zo dankbaar en vrolijk.. onbegrijpelijk. Ik ben God zo dankbaar.. en bij deze wil ik ook u bedanken.. U bent voor mij echt als zegen geweest. Nogmaals bedankt.. mijn hart is vol lof en dank.

Gods zegen toegewenst